Visionen

Speednames har altid været en pioner inden for domænenavnsbranchen og er det stadigvæk. Vi bestræber os på at levere de mest fuldkomne og solide domæneangivelser og tjenester og den bedste support til vores kunder. Vi er eksperter på vores område, og derfor har vi været en af Europas mest fremtrædende udbydere i mere end ti år.
 
Speednames objectives
 
 Ethvert domæne, når som helst, hvor som helst Ethvert domæne, når som helst, hvor som helst
Ikke alene tilbyder vi i øjeblikket den bredeste liste over domæneangivelser på ét sted, men vi udvider også vores menu i takt med, at nye domænemuligheder bliver tilgængelige. Speednames er utroligt aktive i domænesælgermiljøet, og vi er derfor opmærksomme på udviklinger i branchen, og hvornår de sker.
 Kontrol og ejerskab Kontrol og ejerskab
Hvad er fantastiske domæner uden fantastiske værktøjer til at kontrollere og administrere dem? Vores mantra er at give dig de bedste og mest praktiske grænseflader til produktadministration, som muligt. Det betyder også, at vi tror på, at administrationen af dine domænetjenester skal passe ind i dit travle skema, hvor resten af markedet mener, at dit skema skal tilpasse sig deres værktøjer.
 Serves Service, service, service
Helt enkelt - enestående service og support. Ikke alene giver vi dig midlerne til at hjælpe dig selv, men vi er der også for dig, hvis du får brug for hjælp, forklaring eller råd.
 
Vi tror så meget på vores produkter og tjenester, at vi bruger dem selv. Vi er vores egne tilfredse kunder - og vi stiller høje krav.

 

Indlæser
Indlæser...