Speednames' opskrift på succes

Vores fortsatte succes og vækst skyldes ikke én person. Det er Speednames-teamet, der gør os til det, vi er. Vi tænker meget på, hvordan vi yder support til dig. Vi ved, hvad vores kunder kræver, og vi har ressourcerne og evnerne til at få tingene til at ske.
 
Speednames-team
 
 Enestående supportpersonale Enestående supportpersonale
Supportteamet er baseret i vores kontorer i København, og det er en vigtig del af vores vækst og succes. Af samme grund uddanner vores domænebrancheeksperter supportpersonalet i alle aspekter af vores produkter og mål for kundeoplevelsen. I modsætning til nogle af vores konkurrenter, har vi aldrig udliciteret vores support og kommer heller aldrig til det.
 Fantastisk ledelsesteam

Fantastisk ledelsesteam
Vores ledelsesteam består af meget synlige brancheeksperter med pulsen på aktuelle og kommende tendenser. Vores ledelsesteam holder sig på forkant, og interagerer med prominente figurer i branchen for at få indflydelse på beslutninger, der i sidste ende påvirker vores kunder. Til sammen har ledelsesteamet flere hundrede års erfaring i branchen og har flere universitetsgrader end noget universitet kan tilbyde.

 
Indlæser
Indlæser...