Flyt alle dine domæner under et tag

Vil du flytte alle dine domæner til én konto, der understøtter alle TLD'er i verden? Så er Speednames stedet for dig - og det er let som en leg for dig, at overføre dine domænenavne til os.

Flyt nemt domæner
 
Det er blevet en høj prioritet for mange mennesker og virksomheder at være organiseret i onlineverdenen. I løbet af få år kan dine domænenavne være blevet registreret af flere forskellige virksomheder og spredt for alle vinde.  Dette udgør en større risiko for, at du mister ét, eller mange, af dem pga. manglende oplysninger, forældede kontaktoplysninger eller ganske enkelt mangel på service.
 
// Alle dine domæner under ét tag
 
Med Speednames kan du ganske enkelt og nemt flette og administrere alle dine domænenavne til én konto, uanset hvilke domæneangivelser du ejer. Fordelene ved dette er tydelige:
 
Én udvidet brugeradministration
Vores kontrolpanel giver dig fuldstændig klarhed over dine domæners indstillinger - og gør det muligt for dig at administrere dem alle hurtigt og effektivt.
 
Ét kontaktsted
Kun Speednames henvender sig til dig omkring dine domæner, så du ikke behøver at bekymre dig om, at administrere flere meddelelser fra forskellige virksomheder.
 
Ét sæt kontaktoplysninger, der skal vedligeholdes
Du behøver kun at vedligeholde ét sæt af dine kontaktoplysninger.  På denne måde behøver du ikke hele tiden at ændre dine oplysninger hos flere forskellige virksomheder
 
Enestående support af domæneeksperter
Vores domæneeksperter hjælper dig med at sørge for, at din portefølje er beskyttet og effektiv.  Desuden er vores ekspertteam klar til at hjælpe dig, uanset hvor i processen du befinder dig, fra de simpleste til de mest komplekse og eksotiske domænenavne.
 

 

Indlæser
Indlæser...