DNS-administration

Domain name managementEthvert godt værktøj til domæne administration skal kunne administrere dine DNS-indstillinger. Kontrolpanelet, som følger med alle dine Speednames-domæner, giver dig evnen til at konfigurere alle DNS-elementer, og det giver dig fuld fleksibilitet til håndtering af dine navne.

 
Med dit kontrolpanel kan du oprette, redigere og fjerne en forbløffende mængde DNS-poster, herunder:
 
A-poster (eller webposter)
Giver dig mulighed for at pege dit domæne mod en ekstern IP-adresse. Anvendes som regel til underdomæner

(f.eks.: forum.example.com  A  91.194.150.129 / www.example.com  A  91.194.150.130 / example.com(root)  A  91.194.150.130)

 
MX-poster (eller e-mail-poster)
Giver dig muligheden for at pege dine domæner mod flere mailservere. To MX-poster er mindstekravet for at kunne sende og modtage e-mails, og kan prioriteres.
(f.eks.: example.com  MX 10 mail.example.com / example.com  MX  20 mail2.example.com)
 
CNAME (aliasposter)
Gør det muligt for dit domæne at fungere som alias for et andet, hvilket kan være brugbart, hvis flere tjenester kører fra den samme IP-adresse, men på forskellige porte.
(f.eks.: help.example.com  CNAME  forum.example.com)
 
TXT (til f.eks. SPF-poster)
Denne type poster anvendes primært til at øge sikkerheden på dit domæne. SPF-poster bruges f.eks. til at forhindre andre brugere i at anvende dit domæne til at sende e-mails fra.
(f.eks: example.com  TXT  "v=spf1 a mx -all")
 
Navneservere (op til 12)
Disse servere fortæller dit domæne, hvor hver af domænets dele hører hjemme. Alle de nævnte poster herover skal have navneservere for at kunne viderebringe oplysninger til internettet. Vi tilbyder vores navneservere som standard, men du kan altid selv ændre dem og tilføje op til 12 af slagsen.
(f.eks.: example.com  NS  ns1.speednames.com / example.com  NS  ns2.speednames.com)

 

Indlæser
Indlæser...