ÆNDRINGER I INTER-REGISTRATOR TRANSFER POLITIK DEL C (IRTP-C)

Baggrund
Inter-registrator transfer politik (IRTP) har til formål at give domænenavns registranter en ligetil procedure, for at overføre domænenavne fra en ICANN-akkrediteret registrator til en anden. Denne ordning indeholder også standardiserede krav til registratoren, som håndtere anmodninger om overførsel.

"IRTP-C" er den tredje del i en serie forbedringer, som ICANN indfører i den eksisterende flytnings fremgangsmåde. Del C er blevet implementeret for at løse problemer med svindel, der nogle gange opstår under overførsle eller ejerskifte af ​​domæner.

Beskrivelse
Fremgangsmåden definerer nu en "Change of Registrant" til at være en ændring af en af ​​følgende områder af en domæneregistrering:

• Registrant navn
• Registrant organisation
• Registrant email adresse

Hvad er den nye fremgangsmåde?
Registratorer skal bruge en sikker mekanisme til at bekræfte, at både den eksisterende registrant og den nye registrant har givet samtykke til enhver ændring af registrantens detaljer.

Registratorer skal underrette den eksisterende registrant og nye registrant om en ændring af registrant og give den meddelelse, som er beskrevet i proceduren. Dette omfatter en forklaring af anmodningen og oplysninger om, hvordan man godkender eller annullerer ændring af registranten.

Registratorer skal pålægge en 60-dages transfer lås efter en ændring af registrant, men nuværende registranter vil have mulighed for at fravælge overførslen lås før anmodningen om ændring af registrantens detaljer bliver godkendt.

Hvordan har Speednames implementeret denne fremgangsmåde?
Enhver ændring af registrantens detaljer, uanset hvor lille, vil igangsætte en anmodning, som vil skulle godkendes af både den nuværende og den nye registrant.

Alle ændringer i disse detaljer skal godkendes af den eksisterende og nye registrant, selv om e-mailadressen forbliver den samme.
Efter en Ændring af Registrant er behandlet, vil domænet blive flytnings-låst i 60 dage, for at forhindre Registranten i at overføre domænet til en anden registrator. Den eksisterende Registranten kan vælge at forhindre denne lås af domænet ved udtrykkeligt fravælge denne lås når de godkender anmodningen om registrant ændringerne. Hvis beslutningen om at fravælge ikke er valgt, vil domænet blive flytnings-låst i 60 dage, og denne lås kan ikke fjernes under nogen omstændigheder.

Hvornår vil denne fremgangsmåde træde i kraft?
Denne framgangsmåde vil træde i kraft den 1. december 2016.

Hvad betyder det for mig?
Vi opfordrer alle vores kunder til at sikre sig, at deres registrant oplysninger er korrekte, før denne politik træder i kraft.

Enhver ændring af registrant oplysniger foretaget efter denne fremgangsmåde træder i kraft vil kræve godkendelse fra både den eksisterende og den nye registrant.

Hver registrant har fem dage til at godkende anmodningen om ændring af registrantens detaljer. Skulle en af ​​de e-mail anmodninger ikke godkendes, vil ændringen ikke blive behandlet.

Hvis den eksisterende Registranten ikke fravælger flytnings-lås før anmodningen bliver godkendt, vil domænet blive flytnings-låst, og denne lås kan ikke fjernes før efter en 60 dages periode.

Hvad hvis jeg ikke længere har adgang til den eksisterende e-mail-adresse?
I tilfælde af, at den eksisterende e-mail-adresse er utilgængelige, bedes du kontakte vores support hold.

Hvad hvis jeg ikke modtager e-mailen?
Anmodningen om ændring af registrant detaljer sendes fra noreply@ascio.com. Vi vil anbefale dig at tilføje denne e-mailadresse til din liste af sikre afsendere. Når dette er gjort, kan du kontakte vores support hold for at få denne anmodning gensendt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via email på support@speednames.com.

Indlæser
Indlæser...